» OOO Promzapad

OOO Promzapad

Contact OOO Promzapad
+791146 ... arată numărul de telefon +79114609376
+740125 ... arată numărul de telefon +74012509376
Rusia, Districtul Federal Nord-Vestic, Kaliningrad, ul.Turuhanskaya 1A
Rusia, Districtul Federal Central, Krasnogorsk, MO, Ilinskiy tupik d.9
Belarus,
Ora locală a vânzătorului: 19:31 (+03)
Kazahstan,
Ucraina,
Ora locală a vânzătorului: 18:31 (EET)
Germania,
Ora locală a vânzătorului: 17:31 (CET)
Letonia,
Ora locală a vânzătorului: 18:31 (EET)
Lituania,
Ora locală a vânzătorului: 18:31 (EET)
Polonia,
Ora locală a vânzătorului: 17:31 (CET)
Estonia,
Ora locală a vânzătorului: 19:31 (EAT)
Georgia,
Ora locală a vânzătorului: 20:31 (+04)
România,
Ora locală a vânzătorului: 18:31 (EET)
Uzbekistan,
De vânzare: 14 unitate
Vânzător pe Autoline de peste 3 ani
Trimite mesaj
Sortarea după: data publicării
Anul Forţă Kilometraj Preţ
buldozer
2006 4800 m/h 46.119 €≈ 56.279 $
≈ 214.780 RON
Rusia, Kaliningrad
automacara
2008 18000 km 230.594 €≈ 281.394 $
≈ 1.073.901 RON
Rusia, Kaliningrad
automacara
1994 50.443 €≈ 61.555 $
≈ 234.916 RON
Rusia, Kaliningrad
semiremorcă frigorifica
2004 12.250 €≈ 14.949 $
≈ 57.051 RON
Rusia, Kaliningrad
automacara
2008 10000 km 28.680 €≈ 34.998 $
≈ 133.566 RON
Rusia, Kaliningrad
tractor forestier
1992 17.295 €≈ 21.105 $
≈ 80.543 RON
Rusia, Kaliningrad
maşină de tencuit
2007 2200 m/h 8.633 €≈ 10.535 $
≈ 40.204 RON
Rusia, Kaliningrad
macara turn
1990 16.574 €≈ 20.225 $
≈ 77.187 RON
Rusia, Kaliningrad
automacara
1990 245 c.p. 23.780 €≈ 29.019 $
≈ 110.746 RON
Rusia, Kaliningrad
maşină de tencuit
2007 2200 m/h 8.647 €≈ 10.552 $
≈ 40.271 RON
Rusia, Kaliningrad
automacara
1994 49.001 €≈ 59.796 $
≈ 228.204 RON
Rusia, Kaliningrad
automacara
1990 115000 km 51.884 €≈ 63.314 $
≈ 241.628 RON
Rusia, Kaliningrad
buldozer
2000 10300 m/h 27.383 €≈ 33.416 $
≈ 127.526 RON
Rusia, Kaliningrad
finisor asfalt pe roţi
1998 4500 m/h 23.780 €≈ 29.019 $
≈ 110.746 RON
Rusia, Kaliningrad
Preferinţe : 0