» TOV "Promeksa"

TOV "Promeksa"

Contact TOV "Promeksa"
Patrick
+33 6 3 ... arată numărul de telefon +33 6 37 51 20 75
Dima
+380 67 ... arată numărul de telefon +380 67 362 2298
Franţa, Auvergne Ron-Alpi, 07170, lavilledieu
Ora locală a vânzătorului: 06:36 (CET)
Ucraina, Kiev şi regiunea, Kiev
Ora locală a vânzătorului: 07:36 (EET)
Côte d'Ivoire, abidjan
Ora locală a vânzătorului: 05:36 (GMT)
De vânzare: 11 unitate
Vânzător pe Autoline de peste 3 ani
Trimite mesaj
Sortarea după: data publicării
Anul Forţă Kilometraj Preţ
autobasculantă
8X4 BENNE
11/1995 360 c.p. 560000 km 18.500 €≈ 22.672 $
≈ 86.199 RON
Franţa, lavilledieu
stivuitor containere
2.000 €≈ 2.451 $
≈ 9.319 RON
Franţa, lavilledieu
cărucior elevator pentru teren
capacitatea de încărcare5000 kg
2000 4.000 €≈ 4.902 $
≈ 18.638 RON
Franţa, lavilledieu
stivuitor
1997 3.500 €≈ 4.289 $
≈ 16.308 RON
Franţa, lavilledieu
mini tractor
2.000 €≈ 2.451 $
≈ 9.319 RON
Franţa, lavilledieu
semiremorcă transport agabaritic
bară de suspensie - resort/pneumo
05/1989 10.500 €≈ 12.868 $
≈ 48.924 RON
Franţa, lavilledieu
camion şasiu
bară de suspensie - resort/resort
10/1997 400 c.p. 460000 km 22.500 €≈ 27.574 $
≈ 104.837 RON
Franţa, lavilledieu
camion utilaj ridicare container gunoi
bară de suspensie - resort/resort
12/1995 540000 km 5.500 €≈ 6.740 $
≈ 25.627 RON
Franţa, lavilledieu
semiremorcă pentru transport containere
bară de suspensie - pneumo/pneumo
04/1992 2.500 €≈ 3.064 $
≈ 11.649 RON
Franţa, lavilledieu
semiremorcă basculantă
V=25 m³, bară de suspensie - resort/resort
1993 3.200 €≈ 3.922 $
≈ 14.910 RON
Franţa, lavilledieu
autobasculantă
V=20 m³
06/1980 4.500 €≈ 5.515 $
≈ 20.967 RON
Franţa, lavilledieu
Preferinţe : 0