» Banner publicitari

Banner publicitari

Introducerea de banner de publicitate pe Autoline este un mod ideal pentru a creşte vânzarea produselor şi serviciilor, pentru îmbunătăţirea renumelui societăţii şi a noii mărci, precum şi pentru a atrage noi vizitatori cheie pe site-ul tău.
Pentru a introduce un banner trebuie numai să alegi locul potrivit, de restul ne ocupăm noi, iar designul şi crearea bannerului sunt incluse în preţ!
În prezent Autoline este vizitat de peste 125 000 vizitatori care pot deveni şi clienţii tăi!


Ce este un banner?
Banner este un element grafic care poate conţine un logo sau fotografii ale societăţii tale cu un link către site-ul tău sau poate să facă trimitere la anunţurile tale pe Autoline.
Exemple de bannere

Introducerea de bannere în secţiuni

Introducerea de bannere publicitare în secţiunile site-ului este recomandată vânzătorilor de un anumit tip de vehicole sau servicii. De exemplu, dacă societatea ta are ca obiect principal de activitate vânzarea de vehicole de încărcare, secţiunea "vânzări de vehicole de încărcare" ar fi cea mai indicată deoarece este vizitată tocmai de persoane interesate în cumpărarea camioanelor. În acest fel bannerul tău va avea o vizibilitate utilă mai mare.

Introducerea de banner pe pagina principală

Bannere publicitare pe pagina principală cuprind un cerc de vizitatori mai mare şi sunt mai potrivite pentru a face publicitate serviciilor generale oferite. De exemplu, dacă societatea ta oferă servicii de leasing, bannerul va fi interesant pentru 90% dintre vizitatorii paginii principale. De asemenea, introducerea unui banner publicitar pe pagina principală este recomandată dacă societatea ta este nou intrată pe piaţă, iar scopul principal al acestei publicităţi este creşterea recunoaşterii atât a mărcii, cât şi a serviciilor oferite.
Linemedia
Contact:
tel: +40 742 854 618
tel: +48 690 092 271
Program de lucru: Pon. - Pt. 9.00 - 17.00

Trimite mesaj

captcha
Făcând clic aici, acceptați nota de confidențialitate a noastră și acordul pentru utilizatori.