Autoline » Publicitate pe Autoline

Publicitate pe Autoline

Autoline este un portal specializat în vânzarea şi cumpărarea de vehicule de încărcat, autobuze, utilaje constructii, maşini agricole şi municipale, piese deschimb şi utilaje.
Publicul este reprezentat de cei peste 140 000 vizitatori pe zi care consultă peste 1260000 pagini, iar acest număr este în continuă creştere. Mai mult, site-ul nostru ocupă poziţiile de vârf pe principalele motoare de căutare (Google, Yahoo, Bing şi altele).
Introducerea anunţurilor publicitare pe portalul Autoline este o investiţie optimă pentru atragerea de noi cumpărători serioşi.

Înregistrarea activităţii şi introducerea anunţurilor

Un anunţ pe Autoline îţi dă posibilitatea de a vinde bine propria marfă. Anunţurile sunt aplasate în secţiunile corespunzătoare vizitate de cumpărători foarte interesaţi. Introducerea anunţurilor este posibilă atât pentru societăţi cât şi pentru persoane private.

Bannere publicitare

Bannerele publicitare reprezintă modul cel mai răspândit de a face publicitate pe Web în zilele noastre. Reprezintă un instrument eficient care permite atragerea pe site-ul nostru de vizitatori cheie, precum şi de a mări popularitatea societăţii şi o recunoaştere mai mare a mărcii fabricate.
Linemedia
Contact:
tel: +40 742 854 618
tel: +48 690 092 271
Program de lucru: Pon. - Pt. 9.00 - 17.00

Trimite mesaj

captcha