Autoline » S.c Ratz Trans S.r.l
4.7
46 comentarii
Source: Google Maps
Despre noi
Harta
Comentarii
46

S.c Ratz Trans S.r.l

 Societatea RATZ Trans srl,  infiintata in 1994 cu capital integral romanesc si privat, cu sediul in Oradea, este specializata in comercializarea de materiale de frictiune pentru toate domeniile de activitate.

   In prezent reprezentam in Romania , Frenos Sauleda si Beral , doi producatori de prestigiu in domeniul materialelor de frictiune, precum si cativa producatori mai mici , dar ale caror produse ne ajuta sa putem satisface toate cererile clientilor.

   Dispunem de un atelier dotat cu utilaje moderne in care efectuam operatii de reconditionare frane si ambreiaje auto si industriale, rectificari de volante, placi de presiune, discuri de frana tamburi de frana , ferodari la discuri de ambreiaj, saboti de frana, centuri de frana, ambreiaje si frane in ulei, precum si alte cateva specifice.

   Credem ca folosirea materialor de calitate ridicata si executarea de lucrari de calitate la un pret corect, este cea mai buna recomandare a noastra.

Detailat
Contact
În vînzare: 1 anunț
1 an pe Autoline
Rat Alexandru
Rat Alexandru
Limbi: româna
+40 740 11... Arată +40 740 111 773
Adresa
România, Județul Bihor, Oradea, str.Thurzo Sandor 34
Trimite mesaj
Vă rugăm să controlați numărul de telefon: trebuie indicat în formatul internațional, cu prefixul țării.
Codul de identificare
Anunţuri S.c Ratz Trans S.r.l
Filtru
Ordonează: Data publicării ⬊
Data publicării ⬊ Data publicării ⬈ La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi

1 anunț: Găsit

Ordonează: Data publicării ⬊
Data publicării ⬊ Data publicării ⬈ La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi
Preţ Anul Kilometraj Forţă
Reconditionare AMBREAJ Reconditionare AMBREAJ Reconditionare AMBREAJ
3
Luați legătura cu vânzătorul
Service auto
Anul Kilometraj Forţă
România, Oradea