» Da Gate Group -Inc.

Da Gate Group -Inc.

Contact Da Gate Group -Inc.
+370679 ... arată numărul de telefon +37067917174
Japonia, Osaka
Ora locală a vânzătorului: 13:11 (JST)
Olanda, Drenthe, ROTERDAM
Ora locală a vânzătorului: 06:11 (CEST)
Lituania, Klaipeda, KLAIPEDA
Ora locală a vânzătorului: 07:11 (EEST)
De vânzare: 5 unitate
Vânzător Autoline din data de Aprilie 2016
Trimite mesaj
Sortarea după: data publicării
Anul Forţă Kilometraj Preţ
automacara
marca macaralei - Tadano TG-800 EX, capacitatea de încărcare80000 kg
07/2015 350 c.p. 5000 km 125.000 €≈ 149.513 $
Lituania, KLAIPEDA
automacara
marca macaralei - Tadano, capacitatea de încărcare2500 kg
2015 404 c.p. 8000 km 350.000 €≈ 418.635 $
Lituania, KLAIPEDA
automacara
capacitatea de încărcare2200 kg
2007 404 c.p. 17000 km 650.000 €≈ 777.465 $
Lituania, KLAIPEDA
automacara
capacitatea de încărcare200000 kg
1995 440 c.p. 87000 km 195.000 €≈ 233.240 $
Lituania, KLAIPEDA
automacara
marca macaralei - Tadano, capacitatea de încărcare75000 kg
2015 247 kW 21000 km 145.000 €≈ 173.435 $
Lituania, KLAIPEDA
Preferinţe : 0