Autoline » CML RO srl
4.2
16 comentarii
Source: Google Maps
Despre noi
Harta
Comentarii
16

CML RO srl

Societatea CML.RO SRL a fost infiintata in anul 1997 avand un nivel de dotare cu utilaje moderne aduse din import, corespunzătoare proceselor tehnologice specifice din balastieră dar şi pentru lucrările de drumuri.

Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platformelucrari de amenajare cu daleinchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre vizitati pagina de servicii.

Exploatarea zăcămintelor din balastiere se face în conformitate cu normele si stas-urile în vigoare urmărind o bună calitate a produselor pentru satisfacţia clienţilor nostri.

Personalul tehnic este format din angajaţi calificaţi, cu experienţa în domeniu, iar firma deţine toate instalaţiile şi utilajele necesare pentru asigurarea unei activităţi performante.

Politica şi obiectivele stabilite de către conducerea societăţii în domeniul calităţii  este orientată spre satisfacerea cerinţelor clienţilor prin realizarea de produse/obiecte de construcţii de cea mai înalta calitate practicând preţuri rezonabile, astfel încât aşteptările clienţilor să fie îndeplinite, iar firma sa-si asigure o piaţă sigură.
 

Servicii oferite

Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale
 

Produse de balastiera

Detinem doua balastiere dotate cu echipamente de ultima generatie, in localitatea Beclean si Reteag cu o capacitate de productie de 200 mc/ora. Mai jos puteti afla cateva informatii despre balastierele noastre si imagini.

 

Detailat
Contact
În vînzare: 4 anunțuri
Telefoanele au fost verificate
Narcis Genesis
Narcis Genesis
Limbi: româna
+40 754 23... Arată +40 754 230 448
Adresa
România
Trimite mesaj
Vă rugăm să controlați numărul de telefon: trebuie indicat în formatul internațional, cu prefixul țării.
Codul de identificare
Anunţuri CML RO srl
Filtru

4 anunțuri: Găsit

Ordonează: Data publicării
Data publicării Data publicării La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi
Preţ Anul Kilometraj Forţă
Data publicării Data publicării La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi
Luați legătura cu vânzătorul
38.000 EUR RON ≈ 188.800 RON
Încărcător frontal
Anul 08/2007 Kilometraj 21000 m/h Forţă
România, Beclean
Luați legătura cu vânzătorul
20.000 EUR RON ≈ 99.370 RON
Excavator pe roţi
Anul 03/2004 Kilometraj 9000 m/h Forţă
România, Beclean
Luați legătura cu vânzătorul
18.000 EUR RON ≈ 89.430 RON
Încărcător frontal
Anul 08/1997 Kilometraj 17000 m/h Forţă
România
Luați legătura cu vânzătorul
40.000 EUR RON ≈ 198.700 RON
Excavator pe şenile
Anul 2003 Kilometraj 15000 m/h Forţă
România